Micro Needling

Micro Needling of  Collageen inductie therapieDe nieuwste trend in beautyland.


De behandeling :


Microneedling is een techniek waarbij de huid op gecontroleerde wijze doelgericht op een vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naaldjes van chirurgisch staal. Honderden microscopische kleine kanaaltjes zorgen voor het activeren van het huideigen herstelmechanisme waardoor in het weefselherstelproces collageen en elastine worden aangemaakt. Dit is precies wat er nodig is voor een strakker, stevigere en jeugdige huid.


Een specifieke op uw huid afgestemde meso-cocktail, met zorgvuldig gekozen ingrediënten (zoals hyaluronzuur, Vit C-E, peptides, niacinamide B3, kojic Acid) kunnen via de microkanaaltjes diep in de huid waardoor het huidverjongend effect nog wordt versterkt en het herstel versnelt.Na de behandeling kan u enige roodheid ervaren die 2 tot 3 dagen kan aanhouden. Om in korte tijd maximum resultaat uit uw behandeling te halen wordt aangeraden om deze behandeling in kuurvorm aan te gaan. Met een interval van 6 tot 8 weken tussen 2 behandelingen door.         

Deze technologie is inzetbaar bij algemene verbetering van het huidbeeld, verbetering van de huidstructuur én huidverjonging waarbij vernieuwing van de huid gestimuleerd wordt.Resultaat :

Gladdere frisse huid

Verfijning van grove poriën

Verfijning van rimpels en fijne lijntjes

Strakkere, vollere huid

Verbetering van de huidstructuur

Vermindering van pigmentvlekken, gelijkmatige teint.

Litteken versoepeling


De behandeling is uitermate veilig met minimale bijwerking maar langdurig resultaat.

Ook bij acné kan microneedling een belangrijk deel van de behandeling zijn om de littekens en post inflammatoire hyperpigmentatie (PIH) aan te pakken.


Prijs per behandeling :


Gelaat                                         € 125

+ Hals                                         € 190

+ Decolleté                                 € 200

Gelaat + Hals +  decoleté           € 350

Handen                                       € 150


Wilt u meer weten over de mogelijkheden van microneedling voor uw huid?

Ik ga hier graag uitgebreid op in tijdens een intakegesprek.

Inleidende consultatie aan € 35,00  is verplicht voor deze behandeling kan ingeboekt worden.  Deze wordt in vermindering gebracht (gratis dus) als er binnen de 2 maanden een behandeling of kuur wordt opgestart.

 

De behandeling

Vermeld eventuele allergieën vooraf. Als u bloed verdunnende middelen gebruikt, moet u na overleg met uw arts, hier liefst 24 uur voor de behandeling mee stoppen. Gelieve op de dag van de behandeling geen bodylotion te gebruiken.