Basic skin care

BASIC SKIN CARE


Happiness is a habit. So is your skincare...

Uw huid is een investering, geen kost!


Droom jij ook van een mooie huid? In mijn zoektocht naar goede producten, zonder misleidende claims en mét de juiste ingrediënten, heb ik Retipalm ontdekt. Vaak zie ik dames met huidproblemen die ontstaan zijn door gebruik van verkeerde producten. We geloven natuurlijk maar al te graag de reclameslogans en hoe maak je in godsnaam de juiste keuze tussen alle mooie potjes en flesjes die elkaar overtroeven in loze beloftes.


Alleen al door het weglaten van foute verzorgingsproducten zal uw huid zienderogen opknappen. Je moet jezelf goed verzorgen, maar op zo’n manier dat het je huid niet beschadigt, veroudert of irriteert! Daar help ik u graag bij.


De eerste stap naar een mooie huid is de huid leren kennen en weten wat ze nodig heeft: een 3-dimensionele blik op uw huid, waarin uw huid, voeding en levensstijl aan bod komen. Want ook die ongezonde levensstijl, zonmisbruik en stress maken je huid kapot. Al deze informatie samen en vertrekkende vanuit wat we zien op uw huid en welk ingrediënt wat kan betekenen voor uw huid, helpen uw huid gezonder en dus mooier te worden.


Er bestaan wel degelijk goeie producten en revolutionaire ingrediënten die ook echt iets goed doen voor uw huid: cosmeceutica = hoge dosissen aan vitaminen, mineralen en peptiden die ook nog werkzaam zijn wanneer deze op de huid worden aangebracht. Deze producten zijn gebaseerd op wetenschappelijk gefundeerde onderzoeken en innovatief in huidverbetering.

Daarom, kies vandaag voor een gerichte aanpak én cosmeceuticals die werken en geniet straks van een prachtige huid...

 

De verzorgingsprodukten van Retipalm bevatten de meest effectieve vitaminen en anti-oxidanten zoals vitamine A, C, E en bèta caroteen en zijn vrij van zogenaamde “pseudo-ingrediënten”. Het is een wetenschappelijk concept dat gebaseerd is op een intelligent 3 stappen programma met verschillende opklimmende hoge dosissen vitamine concentraties. Geschikt voor elke huid, ook voor en na plastische chirurgie waar ze gaan bijdragen tot een optimaal resultaat en littekengenezing, alsook voor het normaliseren en stabiliseren van probleemhuiden en geïrriteerde huiden. De producten zijn vrij van chemische bewaarstoffen, parabenen en minerale oliën, pseudowerkstoffen, geurstoffen (parfums), parafine, kleurstoffen en dierlijke extracten

 

Geef je huid de nodige tijd om op adem te komen en zich te herstellen, vaak is uw huidprobleem er al een tijdje. Afhankelijk van de huidschade en hoe lang het probleem er al is, zal je gegarandeerd op termijn beloond worden voor uw inzet en het toepassen van een consequent verzorgingsritueel.


BEAUTIFUL SKIN REQUIRES COMMITMENT, NOT A MIRACLE!

FACIALS ARE LIKE YOGA FOR THE SKIN!

  Gelaatsverzorging.

  De doeltreffendheid van een gelaatsbehandeling al dan niet gecombineerd met ontspanning


  Ben je gemotiveerd om te werken aan die “mooie huid” die jij verdient?  Huidverbeterende manuele gelaatsverzorgingen voor mannen én vrouwen die steeds worden aangepast aan de individuele noden van uw huid. Omdat iedere huid weer anders is wordt er steeds op maat gewerkt met actieve ingrediënten.


   Intake-bezoek 90min € 120 


  Eerste keer bij Fédor? Dan raad ik u aan om eerst een intake bezoek te boeken.

  Alvorens een behandeling voor te stellen leer ik graag eerst je huid kennen. Ik stel u een hele reeks vragen naar uw huidige huidverzorgingsroutine en levenswijze. Want als huidexperte geloof ik niet in losstaande behandelingen maar in een totaalaanpak. 

  We doen een uitgebreide huidanalyse en vervolgens wil ik te weten komen hoe uw huid reageert tijdens een behandeling.Want elke huid is anders. 

  Na afloop ontvangt U een persoonlijk behandelplan en productadvies die noodzakelijk zijn voor het verzorgen of herstellen van uw huid; 


  Huidbehandelingsadvies op maat

   

  Fédor Basic Facial - behandelingsduur 45 min. - €69

  Een huidopfrissende behandeling voor alle huidtypes

  Dubbele reiniging, professionele fruitzuurpeeling, aangepast crèmemasker, massage en huidverzorging.

   

  Fédor Energy boost behandelingsduur 60 min. - €79

  Voor een instant glow

  Dubbele reiniging, professionele fruitzuurpeeling, energyboost +  vitaminecocktail, aangepast crèmemasker, massage en huidverzorging.

   

  Fédor Whitening Skin therapie behandelingsduur 75 min. - €89

  Voor het verbeteren van pigmentstoornissen en opfrissen van de door zon beschadigde of regeneratiebehoeftige huid

  Dubbele reiniging, professionele fruitzuurpeeling, energyboost + toevoeging aminozuren, melkzuren en hyaluron. Uitgebreide gezichts-, nek- en schoudermassage, Brightening Masker + aangepaste huidverzorging.

   

  Fédor Exclusive - behandelingsduur 90 min. - €109

  Ontspannende dubbele reiniging van de huid, diepgaande fruitzuurpeeling, energieboost + cocktail aangepast aan de behoeften van de huid (vitamine C, aminozuren, vitamines, hyaluron, peptides of stamcellen) + uitgebreide nek- en schoudermassage, Alginaat of Biocell-mask en aangepaste huidverzorging.

   

  Fédor VIP behandelingsduur 120 min. - €139

  Uitgebreide verwennerij  gecombineerd met doeltreffende huidverbeterende technieken

  De Fédor Exclusive uitgebreid met of dermaplaning of Microcurrent bt-cocktail energy toevoer.

   

  Men need skincare too

  Al deze gelaatsverzorgingen zijn zowel voor haar als voor hem van toepassing.

  De behandelingen worden dan aangepast aan de individuele noden van de mannenhuid.

  GREAT SKIN DOESNT HAPPEN BY CHANCE, IT HAPPENS BY APPOINTMENT AND COMMITEMENT!